Choose language »

Me katsomme pidemmälle,
me olemme sähkön uusi sukupolvi

empty Tehtävämme on yhdessä asiakkaiden kanssa rakentaa edistyksellisiä työ- ja elinympäristöjä.

Tänäänkin sadattuhannet ihmiset tuotantalaitoksissa, liikekiinteistöissä, merillä, kaupungeissa ja kodeissaan voivat luottaa, että he saavat tarvitsemansa sähköenergian turvallisesti ja varmasti tuotteidemme ansiosta. Se on meille POKilla työskenteleville ylpeyden aihe.

Me olemme sähkön uusi sukupolvi.

Vaikka pitkä kokemuksemme kaikkein haastavimmista kohteista on auttanut meitä saavuttamaan vahvan aseman, kysymme itseltämme joka päivä mitä voisimme tehdä paremmin.

Tuotteidemme huippulaatu on kivijalkamme ja se on meille pokkilaisille selvä juttu, siksi katsomme pidemmälle.

Olemme digitalisoineet tilaus- ja tuotantoympäristömme, jotta palvelumme olisi alamme parasta ja tuotteemme aina juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tuotelinjamme on kehitetty huomioiden eri käyttökohteidemme vaatimukset. Siksi tuotteemme on moduloitu älykkästi, niissä on riittävästi tilaa ja ne ovat huolettomia ja turvallisia sekä asentajalle että loppukäyttäjälle.

Paras palvelu, paras ratkaisu

Meillä asenne ratkaisee. POK Group on palvelultaan Suomen paras sähkönjakelujärjestelmien toimittaja. Tarjoamme keskitetyt kokonaisvaltaiset tuoteratkaisut vaativiinkiin tarpeisiin. Kaikki tuotteemme ovat sertifioituja ja standardin mukaisesti valmistettuja. Asiakkaamme ovat oman alansa edelläkävijöitä eri rakennus, energia- ja teollisuuden aloilla, maalla ja merellä. Me haluamme aina olla asiakkaamme sähkönjakelujärjestelmien ykköstoimittaja.

POK Group Oy Infografiikka