Choose language »
POK Group Kuopio rekrytoi - Liity joukkueeseemme
Lue lisää
 
 
 
 

Katsomme pidemmälle,
olemme sähkön uusi sukupolvi.

KATSO VIDEO!

Tehtävämme on yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa edistyksellisiä työ- ja elinympäristöjä. Tänäänkin sadattuhannet ihmiset tuotantalaitoksissa, liikekiinteistöissä, merillä, kaupungeissa ja kodeissaan voivat luottaa, että he saavat tarvitsemansa sähköenergian turvallisesti ja varmasti tuotteidemme ansiosta. Se on meille POKilla työskenteleville ylpeyden aihe.

Lue lisää

Buildings

Sähkönjakeluratkaisut kiinteistö- ja asuinkohteisiin. Olemme erikoistuneet asiakkaiden tarpeisiin suunnattuihin sähkönjakeluratkaisuihin kaikenlaisissa kiinteistöissä. Vaivattomaan asennukseen suunnitellut kodin sähköistyksen tuotteemme löydät laajasta vakio- ja tarvekohtaisesti räätälöitävästä mallistostamme.

Lue lisää

Hospital

Takaamme turvallisen kosketuksen sähköön, ihmiselle kriittisimmässä ympäristössä. Tuotteemme ja palvelumme sisältävät useita ratkaisuja sairaanhoidon turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Toteutamme integroituja leikkaussalien ohjaus, kaasuhälytys- ja eristystasonvalvontajärjestelmiä sekä muita sähkönjakelujärjestelmiä potilashoidosta aina pääsähkönjakeluun saakka.

Lue lisää

Industry

Toimintavarmuus pitää teollisuuden pyörät pyörimässä. Korkealuokkaiset tuote- ja palveluratkaisumme ovat ainutlaatuisen toimintakonseptimme tulosta, sisältäen pien- ja keskijännitejakelun lisäksi myös automaatio- ja logiikkaratkaisuja, moottorilähtö-, kone- ja laitekeskuksia sekä integroituja ohjaustauluja.

Lue lisää

Energy

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat ratkaisut turvalliseen ja häiriöttömään sähkönjakeluun, asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Varmistamme asennusvalmiit ratkaisut oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan jotta asiakkaamme voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Lue lisää

Marine

Äärimmäisiä tuotteita äärimmäisiin olosuhteisiin. Toimittamiemme ohjauskeskus ja -konsolisovelluksien tärkein tehtävä on varmistaa turvallinen ja hallittu merenkulku. Valmistamme myös muita laivojen sisäisiä sähkönjakelujärjestelmiä kuten propulsioautomaatio-, konevalvonta-, moottori-, valaistus- ja ohjauskeskuksia.

Lue lisää